OBVESTILO O DELOVANJU OBČINSKE UPRAVE IN NADALJNJI UKREPI ZA PREPREČEVANJE IN OBVLADOVANJE OKUŽBE S KORONAVIRUSOM

datum: 01.06.2020

kategorija: Novice

Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi nadaljnjega preprečevanja morebitnih okužb z nalezljivo boleznijo SARS-CoV-2 (COVID 19) od 1. 6. 2020 dalje poslovanje in izvajanje nalog Občine Ilirska Bistrica potekalo med uradnimi urami:
ponedeljek: 8.00 - 11.00
sreda: 8.00 - 11.00 in 12.00 - 16.30
petek: 8.00 - 11.00.

Ob vstopu v poslovno stavbo Občine Ilirska Bistrica je obvezna uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok.

Upoštevati je potrebno vse preventivne ukrepe in vzdrževati vsaj 1,5 m razdaljo med osebami. Vstop večje skupine oseb hkrati v poslovno stavbo ni dovoljen.

Prosimo vas, da v času uradnih ur najprej vstopite v sprejemno pisarno, kjer boste dobili dodatna navodila in usmeritve.

Pred vstopom v sprejemno pisarno si na označenem mestu temeljito razkužite roke.

Gibanje strank v prostorih Občine Ilirska Bistrica je nadzorovano, stranke se obravnava posamično, da ne bi prihajalo do čakanja in stikov večjega števila oseb pred vhodom ali na hodnikih poslovne stavbe.

Zaradi varnejšega, hitrejšega in lažjega poslovanja in reševanja zadev predlagamo, da se za vsak obisk Občine Ilirska Bistrica predhodno naročite po telefonu oziroma elektronsko preko elektronskih sporočil na e-naslov občine, ali preko navadne pošte.

Vloge strank sprejema Občina Ilirska Bistrica izven uradnih ur v elektronski obliki ali po navadni pošti ali z oddajo v poštni nabiralnik na pročelju občinske stavbe.

V nujnih primerih se je za oddajo vloge neposredno v glavni pisarni Občine Ilirska Bistrica izven uradnih ur potrebno predhodno dogovoriti po telefonu ali elektronski pošti.

Cenjene stranke pozivamo, da storitve opravijo po telefonu ali pisno oz. po elektronski pošti, če je le mogoče oz. kadar oseben pristop v poslovno stavbo Občine Ilirska Bistrica ni nujen, ter da poslovne stavbe občine Ilirska Bistrica ne obiskujejo izven uradnih ur, razen na podlagi predhodnega dogovora.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 05 71 41 361.

Naslov Občine

Ilirska Bistrica

Občina Ilirska Bistrica, Bazoviška cesta 14, 6250 Ilirska Bistrica

Spletni naslov

obcina.ilirska-bistrica@ilirska-bistrica.si

Telefonska številka

05/71-12-300 - tajništvo

05/71-41-361 – glavna pisarna

Občina Ilirska Bistrica

Emil Rojc, župan

ar©tur