OBVESTILO O DELOVANJU OBČINSKE UPRAVE

Objavljeno dne 22. oktober 2020

 

Zaradi nadaljnjega preprečevanja morebitnih okužb z nalezljivo boleznijo  SARS-CoV-2 (COVID 19) bo od 22. 10. 2020 dalje poslovanje in izvajanje nalog Občine Ilirska Bistrica potekalo med uradnimi urami:

 

  • ponedeljek: 8.00 - 11.00
  • sreda: 8.00 - 11.00 in 12.00 - 16.30
  • petek: 8.00 - 11.00.

 

Zaradi preprečevanja morebitne okužbe s koronavirusom uvajamo predhodno naročanje strank tudi v času uradnih ur, s katerim bomo zagotovili posamičen vstop.

 

Naročene stranke bodo imele prednost pri obravnavi pred nenaročenimi. 

 

V izogib čakanju pred vhodnimi vrati vam priporočamo, da:

 

- se predhodno naročite na storitve po telefonu (05 71 41 361), na elektronski naslov obcina.ilirska-bistrica@ilirska-bistrica.si ali ali preko navadne pošte,

 

- oddate vlogo pisno po pošti ali v poštnem nabiralniku pred glavnimi vhodnimi vrati v poslovno stavbo Občine Ilirska Bistrica,

 

- poslovne stavbe Občine Ilirska Bistrica ne obiskujete izven uradnih ur, razen na podlagi predhodnega dogovora.

 

Stranke pozivamo, da storitve opravijo po telefonu ali pisno oz. po elektronski pošti, če je le mogoče oz. kadar oseben pristop v poslovno stavbo Občine Ilirska Bistrica ni nujen.

 

Ob vstopu v poslovno stavbo Občine Ilirska Bistrica je obvezna uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok.

Upoštevati je potrebno vse preventivne ukrepe in vzdrževati vsaj 1,5 m razdaljo med osebami. Vstop večje skupine oseb hkrati v poslovno stavbo ni dovoljen.

V času uradnih ur morajo stranke najprej vstopiti v sprejemno pisarno, kjer bodo dobile dodatna navodila in usmeritve. Pred vstopom v sprejemno pisarno si morajo na označenem mestu temeljito razkužiti roke.

 

Gibanje strank v prostorih Občine Ilirska Bistrica je nadzorovano, stranke se obravnava posamično, da ne bi prihajalo do čakanja in stikov večjega števila oseb pred vhodom ali na hodnikih poslovne stavbe.

Vloge strank sprejema Občina Ilirska Bistrica izven uradnih ur v elektronski obliki ali po navadni pošti ali z oddajo v poštni nabiralnik na pročelju občinske stavbe.

V nujnih primerih se je za oddajo vloge neposredno v glavni pisarni Občine Ilirska Bistrica izven uradnih ur potrebno predhodno dogovoriti po telefonu ali elektronski pošti.

 

Za dodatne informacije lahko stranke pokličejo na tel. št. 05 71 41 361.

 

Naslov Občine

Ilirska Bistrica

 

Občina Ilirska Bistrica, Bazoviška cesta 14, 6255 Ilirska Bistrica

 

Spletni naslov

 

obcina.ilirska-bistrica@ilirska-bistrica.si

 

Telefonska številka

 

05/71-41-361 – glavna pisarna

05/71-12-300 - tajništvo

 

 

 

 

Na prejšnjo stran