Dom starejših občanov na Medenovem hribu znova odprt za obiskovalce

Objavljeno dne 16. september 2020

Spoštovani svojci in obiskovalci doma,

krizni tim Doma starejših občanov Ilirska Bistrica je na podlagi ugodnejše epidemiološke slike lokalnega območja  na današnjem sestanku sprejel odločitev, da od ponedeljka, 5. oktobra 2020 dalje, ponovno omogočamo obiske pod navedenimi pogoji:

-OBISKOVALCI ŠE VEDNO VSTOPAJO SAMO SKOZI GLAVNI VHOD Z VEDNOSTJO RECEPTORJA (zaradi podpisa izjave in sledljivosti vstopa v dom).

- Obiski so omejeni na eno zdravo osebo največ 2x na teden pri posameznem stanovalcu (če so obiskovalci iz istega gospodinjstva, sta dovoljeni dve zdravi osebi).

-OBISKI SO MOŽNI SAMO PO PREDHODNI NAJAVI NA TEL. ŠTEVILKO 070 773 290, KI BO NA RAZPOLAGO VSAK DAN OD 9. DO 13. URE. ZARADI SPREMENJENE ORGANIZACIJE DELA VAS PROSIMO, DA SE DRŽITE NAVEDENE TELEFONSKE ŠTEVILKE IN ČASA NAJAVE.

- Priporočen čas obiskov je vsak dan med 9. in 11. uro in med 14. in 17. uro. - Do hladnejših dni, še vedno priporočamo, da so obiski s stanovalci zunaj, oziroma v dnevnih prostorih (skupni prostori v bivalnih skupinah in oddelkih, dvorana).

- Odsvetujemo obiske mladoletnih oseb.  

OBISKI SO OMOGOČENI OB UPOŠTEVANJU STROGIH HIGIENSKIH UKREPOV IN PREVIDNOSTJO VSEH. V PROSTORIH DOMA STAREJŠIH OBČANOV ILIRSKA BISTRICA JE OBVEZNO NOŠENJE OBRAZNE MASKE IN REDNO RAZKUŽEVANJE ROK.

  Vsi dodatni ukrepi so namenjeni zaščiti stanovalcev, zato vas prosimo, da upoštevate vsa navedena priporočila in usmeritve, prosimo, da z njimi seznanite tudi druge sorodnike.   Za obvestila uporabljamo spletno stran našega doma, facebook profil in zgibanko, ki smo jo pripravili za obiskovalce.  

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, upoštevanje vseh zaščitnih ukrepov za preprečevanje vnosa okužb v dom in upoštevanje vseh navedenih pogojev ob obisku v domu.

Na skupni poti in skupaj vozimo dobro, zato si želimo, da skupaj dosežemo zastavljeni cilj, ostanimo zdravi!  

Lep pozdrav!

VODSTVO DOMA

Ilirska Bistrica, 2. 10. 2020

 


 

Na prejšnjo stran