Inovativnost povezuje Zeleni kras

Objavljeno dne 10. junij 2016

Naša občina sodeluje v projektu Dan inovativnosti, ki spodbuja razvoj inovativnosti v Primorsko-notranjski regiji. Pobudnik projekta s sloganom »Naredimo drugače!« je Center za inovativnost in razvoj Regionalne razvojne agencije Zeleni kras.

Vanj so poleg vseh šestih občin v regiji (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka in Postojna) vključeni še postojnska območna enota Gospodarske zbornice Slovenije, postojnski in ilirskobistriški Urad za delo Zavoda RS za zaposlovanje, stičišče nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije Boreo ter Podjetniški inkubator Perspektiva Zavoda Znanje Postojna.

Dan inovativnosti_2016_plakat

Vsi sodelujoči vabimo k inovativnemu razmišljanju tudi širšo javnost, zato smo četrtek, 16. junija 2016, razglasili za Dan inovativnosti v regiji. Ta dan bodo v Primorsko-notranjski regiji potekale številne pobude za iskanje novih pogledov na stare težave in sprejemanje novih izzivov (napovednik vseh dogodkov je v priponki). Glavni cilj Dneva inovativnosti je širjenje ideje o inovativnosti ter spodbujanje kreativnosti v javnosti.

 

16. junija bodo vrata naše občinske stavbe na stežaj odprta. Vse občanke in občane vabimo, da z nami delite svoje pobude o tem, kako bi naša občina lahko bila (še) bolj inovativna. 

 

Svoje predloge lahko oddate na obrazcih, ki so na voljo v sprejemni pisarni naše občine, svoj predlog pa lahko oddate tudi na spletnih straneh Centra za inovativnost in razvoj , kjer dobite tudi več informacij o Dnevu inovativnosti.

 

Vabljeni k udeležbi in inovativnemu razmišljanju!

Sodelujte tudi vi z oddajo inovativnih predlogov: Anketa   Plakat

Na prejšnjo stran