28. julij 2021

VHOD ZA TESTIRANJE V COVID AMBULANTI BO PO CESTI MED NOVOGRADNJO IN PARKOM PRI OŠ DRAGOTINA KETTEJA, IZHOD PA PO ŠOLSKEM DVORIŠČU NA ŽUPANČIČEVO CESTO.

27. julij 2021

Vsak zdrav občan, ki ima s seboj veljavno kartico ZZZS, se lahko cepi na katerikoli od navedenih lokacij. Za cepljenje naročanje ni potrebno!

20. julij 2021

Zadnji dve leti sta minili v znamenju pandemije covida-19, pa vendar to ne pomeni, da so ostale bolezni izginile. Kot kaže bomo letos v Sloveniji imeli tudi t. i. »mišje leto« - zelo namreč narašča število prijav mišje mrzlice.

17. julij 2021

TIC Ilirska Bistrica, Občina Hrpelje-Kozina in Zavod Znanje Postojna smo svoja turistična doživetja strnili v posebno knjižico ugodnosti Zelenega krasa in Brkinov. Knjižica ugodnosti je nastala z namenom, da goste, ki preživljajo oddih z nočitvijo pri nas, navdušimo z bogato turistično ponudbo ter spodbudimo k raziskovanju destinacije Zelenega krasa in Brkinov. Knjižica je na voljo pri vseh sobodajalcih na destinacijah, ki jih pokrivajo zavodi. S sodelovanjem med destinacijami želimo nagovoriti in obenem nagraditi goste, ki so se odločili počitnikovati pri nas. Gosti lahko v knjižici najdejo namige za kulturne, športne in tudi bolj avanturistične podvige.

09. julij 2021

07. julij 2021

Z avtobusom v Simonov zaliv

30. junij 2021

Ponovno bo Ilirsko Bistrico obiskala ANA DESETNICA, ki bo ulico spremenila v gledališki prostor poln vragoli in čarovnije. Atraktivne nastope domačih uličnih ustvarijalcev in vrhunskih umetniških skupin iz tujine si boste lahko ogledali na vrtu Sokolskega doma.

09. junij 2021

Vabljeni na množično cepljenje, ki se bo odvijalo v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica v soboto, 12. junija 2021, med 9. in 14. uro.

03. junij 2021

21. maj 2021

Danes poteka po Evropi, Aziji, ZDA in Kanadi akcija Bike to Work Day ali »Prikolesari v službo«. Z akcijo je začela Zveza ameriških kolesarjev (League of American Bicyclists) leta 1956, njen namen pa je spodbuditi ljudi, da namesto osebnega avtomobila za prevoz v službo, uporabijo kolo, s čimer vplivajo ne le na okolje, temveč tudi na lastno zdravje in denarnico.

03. maj 2021

[NAGRADNA IGRA] Objavili smo posebno nagradno igro, ki poteka na našem IG profilu. Hitro preveri, kaj se tam skriva! ???? Tukaj ti izdamo samo en košček pustolovščine: na idiličnem ???? v bližini Ilirske Bistrice se odpira ogled gradu z doživetjem, ki vključuje grajski pobeg s čisto pravim lovom na čarovnico. Da bi jo uspešno pregnali, je izganjalec duhov Duško, zaprosil za tvojo pomoč. Boš imel dovolj poguma, želje in srečno roko pri izbiri lastne ekipe, ki ti bo pomagala na tej zahtevni nalogi? Obišči IG profil @visitilirskabistrica in sodeluj v nagradni igri ter se kot prva ekipa preizkusi v novi, edinstveni in zabavni igri.

22. april 2021

Ker se kolesarski turizem v Ilirski Bistrici vedno bolj razvija in ker imamo v občini številne priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa, vas izzivamo, da nas spremljate tudi na kolesu!

09. april 2021

Sporočamo vam, da so pred nekaj dnevi na portalu Apartmaji Slovenija objavili prispevek o naši destinaciji, saj bi želeli svojim obiskovalcem bolje predstaviti Ilirsko Bistrico in njeno okolico. Apartmaji Slovenija je portal, ki je nastal z namenom informiranja tako domačih, kot tudi tujih turistov o tem, kaj vse si lahko v Sloveniji ogledajo, v zadnjem času pa dajejo poudarek predvsem destinacijam, ki morda ne spadajo na seznam najbolj pogosto omenjenih, kljub temu, da bi si to še kako zaslužile.

23. marec 2021

Vabimo vas, da izpolnite kratko anketo.

11. marec 2021

08. marec 2021

09. februar 2021

Da ne bo nezaželjenih mladičkov..

04. februar 2021

V čudovitem ambientu gradu Prem se nam pridružite v nedeljo 14. 2. 2021 ob 18.30, za Valentinovo.???? Na klavirju jih bo spremljala izjemna mlada dirigentka in pianistka Mojca Lavrenčič, mogoče pa se v glasbenem sestavu pridruži še kdo.