ŠKD Krt

Športno kulturno društvo KRT
Levstikova 3, 6250 Ilirska Bistrica 

kmnilbi@gmail.com
www.futsal-bistrica.com

kontaktne osebe:

Vojko Kalc, predsednik ŠKD KRT

GSM: 051/347 576

Romano Brozina, podpredsednik
GSM: 051 341 003

 

ŠKD KRT so ustanovili trije nogometni navdušenci, predsednik  Vojko Kalc, trener Romano Brozina in pa Dejan Trakoštanec. Vizija kluba je postati prepoznavno slovensko društvo, ki razvija športno turistično rekreacijo. ŠKD KRT ima poslanstvo omogočiti mladim, da se v okviru športnih in drugih dejavnosti organizirano družijo, trenirajo, tekmujejo in s tem koristno izrabljajo svoj prosti čas in razvijajo svoje potenciale. Vsem aktivnim posameznikom se trudi omogočiti organizirana tekmovanja druženja in sodelovanja. Društvo sodeluje z drugimi društvi in ostalimi organizacijami, katerih interes je razvoj omenjene dejavnosti in tako tudi same družbe.

Osnovna dejavnost društva je FUTSAL (dvoranski nogomet). Pričeli smo z ekipo U 21, s katero že tretje leto tekmujemo v zveznem tekmovanju. V sezoni 2010/11 smo tekmovali z selekcijo U 21, U 18 in člansko ekipo. V ustanavljanju imamo tudi žensko futsal ekipo!

V procesu organiziranega treninga in tekmovanja imamo tako 35 mladih od 15 do 22 let starosti! Vseh članov nas je 60! Od tega pet trenerjev futsala.

V občini organiziramo rekreacijske turnirje za dijake, študente in ostale rekreativce ter zimsko futsal ligo.

Največji organizacijski uspeh je bila organizacija prijateljske reprezentančne tekme med ekipama SLOVENIJE in ITALIJE v letu 2010!

ar©tur